Voorzieningen

Verse broodjes

Iedere dag weer!

In de weekenden tijdens het voorseizoen en in de maanden juli en augustus zelfs 7 dagen per week, bakken we de heerlijkste broodjes in ons kleine winkeltje op de camping. Wakker worden met de geur van een vers croissantje, wat wilt u nog meer?

Speelplezier

Lekker buitenspelen

Verspreid over de camping liggen diverse grotere en kleinere speeltuintjes/speeltoestellen. Tevens kan er naar hartenlust gesport worden op ons volleybalveld, voetbalveld, de tafeltennistafel en niet te vergeten de jeu-de-boules baan. Een dagje minder mooi weer? Uw kroost vermaakt zich vast ook opperbest in onze indoor -speeltuin!

VVV Wemeldinge

Verken de omgeving

Op de receptie van Camping Linda is tevens het VVV-agentschap van Wemeldinge. Onze medewerkers geven u graag tips over attracties in de omgeving. Ook een leuke fiets-of wandelroute, toeristische kaart en folders zijn hier te verkrijgen. 

Fietsverhuur in Wemeldinge

Lekker een tochtje maken op de fiets?

Wij verhuren dames- en herenfietsen via 2ride. Ook het huren van elektrische fietsen (e-bikes) is mogelijk.

  • € 10 per dag , € 28 per weekend (vr-zo)
  • € 45 per midweek (ma-vr) , € 55 per week
  • € 5 per halve dag (vraag naar de tijden!)

Aanhangfiets € 5 per dag. Een e-bike staat voor € 19 een hele dag tot uw beschikking.

Kinderzitje voor- of achterop € 2,50 per dag

Strand aan de Oosterschelde

Dagje naar zee

Het strandje van Wemeldinge is op loopafstand. Een heerlijk wandelingetje langs de haven en dan genieten aan het water met de voeten in het zand. Overzichtelijk en heerlijk zwemwater!

De grote Noordzeestranden zijn binnen 30 autominuten te bereiken.

Gasterij Schoudee

Onze nieuwe brasserie

Begin 2016 realiseerden wij de bouw van onze nieuwe brasserie. Met een heerlijk zonneterras en speeltoestellen in de aangrenzende tuin is het genieten voor jong en oud! We staan met ons enthousiaste team voor u klaar. Een verse kop koffie met lekkers, een heerlijke lunch, gezellig borreluurtje of een smakelijk diner. In Gasterij Schoudee bent u welkom!

Afhalen van frietjes, snacks of softijs kan ook. Fijne vakantie!

Sanitair

Modern en schoon

In ons moderne, verwarmde sanitair is het goed toeven. Warme douches, wascabines, babyroom en kindersanitair, wasserette, alles volgens de eisen van de tijd.

WiFi

Gratis

Op alle kampeerplaatsen is gratis Wifi beschikbaar. 

Bibliotheek

Boekje lezen

Heerlijk relaxen met een boek uit onze boekenkast. De boeken mogen worden meegenomen naar de plaats en als u een boek wilt toevoegen aan de collectie, dan mag dat natuurlijk ook!

U vindt de boekenkast in de wasserette.