Voorzieningen

Verse broodjes

Iedere dag weer!

Ons winkeltje is gewoon geopend in de weekenden tijdens corona-tijd. We hebben enkele aanpassingen gemaakt. Er mogen bijv. max. 2 personen tegelijk binnen zijn. En we vragen u bij het inleveren van uw bestelling direct met de bankkaart/telefoon af te rekenen. En in de maanden juli en augustus zijn we zelfs 7 dagen per week open, en bakken we de heerlijkste broodjes in ons kleine winkeltje op de camping. Wakker worden met de geur van een vers croissantje, wat wilt u nog meer?

Kids

Lekker buitenspelen

Verspreid over de camping liggen diverse grotere en kleinere speeltuintjes/speeltoestellen. Tevens kan er naar hartenlust gesport worden op ons volleybalveld, voetbalveld, de tafeltennistafel en niet te vergeten de jeu-de-boules baan. Een dagje minder mooi weer? Uw kids vermaken zich vast ook opperbest in onze indoor -speeltuin! 

VVV Wemeldinge

Verken de omgeving

Op de receptie van Camping Linda is tevens het VVV-agentschap van Wemeldinge. Onze medewerkers geven u graag tips over attracties in de omgeving. Ook een leuke fiets-of wandelroute, toeristische kaart en folders zijn hier te verkrijgen. 

Fietsverhuur in Wemeldinge

Lekker een tochtje maken op de fiets?

Wij verhuren dames- en herenfietsen via 2ride. Ook het huren van elektrische fietsen (e-bikes) is mogelijk.

Normale fiets tarieven:

 • € 5 per halve dag (vraag naar de tijden!)
 • € 10 per dag
 • € 28 per weekend (vr-zo)
 • € 45 per midweek (ma-vr) , € 55 per week

Aanhangfiets € 5 per dag.
Kinderzitje voor- of achterop € 2,50 per dag


E-bike tarieven:

Een e-bike staat voor € 25 een hele dag tot uw beschikking. Wanneer u de e-bike meerdere dagen huurt, daalt de prijs per dag.

 • € 25 1 dag
 • € 40 2 dagen
 • € 55 3 dagen
 • € 65 4 dagen
 • € 75 5 dagen
 • € 85 6 dagen
 • € 90 7 dagen

Skelter verhuur

Skelter verhuur

€ 8,- voor een hele dag
€ 5,- voor een halve dag
Deze skelters mogen NIET buiten de slagboom!

Oplaadpunten auto

Diverse elektrische auto-oplaadpunten

We hebben 2 elektrische oplaadpunten op de parking bij de camping. Daarnaast nog eens 2 bij Gasterij Schoudee, naast Camping Linda. Wel zo gemakkelijk om uw auto meteen op te laden.

Strand aan de Oosterschelde

Dagje naar zee

Het strandje van Wemeldinge is op loopafstand. Een heerlijk wandelingetje langs de haven en dan genieten aan het water met de voeten in het zand. Overzichtelijk en heerlijk zwemwater!

De grote Noordzeestranden zijn binnen 30 autominuten te bereiken.

Gasterij Schoudee

Onze nieuwe brasserie

Met een heerlijk zonneterras en speeltoestellen in de aangrenzende tuin is het in onze brasserie genieten voor jong en oud! We staan met ons enthousiaste team voor u klaar. Een verse kop koffie met lekkers, een heerlijke lunch, gezellig borreluurtje of een smakelijk diner. In Gasterij Schoudee bent u welkom!

Afhalen van frietjes, snacks of softijs kan ook. Fijne vakantie!

AANGEPAST BELEID IVM CORONA-MAATREGELEN! MEER INFO VIA 0113-626088 OF WWW.SCHOUDEE.NL

Sanitair geopend

Modern en schoon

Vanaf 1 juli 2020 zijn de douches en wc's geopend met 1,5m maatregel. Jaarplaatsen en verhuurobjecten dienen van hun eigen sanitair gebruik te maken ! Ledigen chemisch toilet altijd mogelijk.

In ons moderne, verwarmde sanitair is het goed toeven. Warme douches, wascabines, babyroom en kindersanitair, wasserette, alles volgens de eisen van de tijd.

WiFi

Gratis

Op alle kampeerplaatsen en in onze eigen verhuuraccommodaties is gratis Wifi beschikbaar. 

Jaarplaatsgasten kunnen gebruik maken van een eigen internetmodem.

Bibliotheek

Boekje lezen

Heerlijk relaxen met een boek uit onze boekenkast. De boeken mogen worden meegenomen naar de plaats en als u een boek wilt toevoegen aan de collectie, dan mag dat natuurlijk ook!

U vindt de boekenkast in de wasserette.