Voorzieningen

Verse broodjes

Bestel ze direct!

Ons winkeltje (naast de receptie) is geopend in de weekenden van 8.30 - 10.00 uur.  Je kunt met bankkaart/telefoon of contant afrekenen. Van 6 juli tot en met 25 augustus zijn we 7 dagen per week open, en bakken we de heerlijkste broodjes in ons kleine winkeltje op de camping. Wakker worden met de geur van een vers croissantje, wat wil je nog meer? Vanaf half september bakken wij op wat nog voorradig is, en kun je niet meer kiezen uit het gehele assortiment.

Bestel hier je broodjes

Let op: je ontvangt een bevestiging van de bestelling in je e-mail. Check je SPAM wanneer je deze niet hebt ontvangen. Geen e-mail ontvangen? Dan zijn de broodjes niet besteld.

Kijk voor extra openingstijden Hemelvaart-, Pinkster- en Fronleichnamweekend in onze app: "Linda Schoudee" In de Appstore eerst "Recreatieapps" downloaden.

Fietsverhuur in Wemeldinge

Lekker een tochtje maken op de fiets?

Wij verhuren dames- en herenfietsen, reserveer direct via www.zeelandfietsen.nl

Of vraag meer informatie bij de receptie. Wij verhuren van april tot en met september 

Normale fiets tarieven 2024:

 • € 13,00  1 dag
 • €  26,00  2 dagen
 • €  35,00  3 dagen
 • €  40,00  4 dagen
 • €  45,00  5 dagen
 • €  50,00  6 dagen
 • €  55,00  7 dagen

Kinderzitje voor- of achterop € 4,00 per dag 
Let op: 1 dag huur is gelijk aan onze openingstijden (dus 1 dag huur is géén 24 uur)

E-bike verhuur in Wemeldinge

Lekker een tochtje maken op de E-bike?

Wij verhuren e-bikes via Zeelandfietsen van april tot en met september.


E-bike tarieven 2024:

Wanneer je de e-bike meerdere dagen huurt, daalt de prijs per dag.

Let op: 1 dag huur is gelijk aan onze openingstijden (dus 1 dag huur is geen 24 uur)

 • € 28   1 dag
 • € 56   2 dagen
 • € 76   3 dagen
 • € 90   4 dagen
 • € 100   5 dagen
 • € 110   6 dagen
 • € 120   7 dagen

Skelter verhuur

Skelter verhuur

Wij verhuren van april tot oktober grote en kleine skelters, duo-skelters en chopper-skelters en een aanhangbank.

Let op : dit is enkel verhuur PER DAG

€ 10,- voor een hele dag

Deze skelters mogen NIET buiten de slagboom!

Let op: 1 dag huur is gelijk aan onze openingstijden, dus 1 dag huur is géén 24 uur..

Oplaadpunten auto

Diverse elektrische auto-oplaadpunten

We hebben 2 elektrische oplaadpunten op de parking bij de camping. Daarnaast nog eens 2 bij Gasterij Schoudee, naast Camping Linda. 

De laadpalen zijn universeel met alle automerken en alle Europese laadpassen te gebruiken. Het is ook mogelijk een laadpas aan te vragen of een app te downloaden:

De AgriSnellaad Laadpas. De laadpas is via https://agrisnellaad.nl/laadpas-aanvragen/ kosteloos aan te vragen. Naast dat deze laadpas bij de palen gebruikt kan worden functioneert deze ook op ruim 250.000 laadpalen in heel Europa. Daarnaast betaal je met een AgriSnellaad Laadpas bij een AgriSnellaad Laadpaal doorgaans € 0,02 per kWh minder dan met een andere laadpas. Het is natuurlijk zaak dat men voor vertrek deze laadpas besteld. Zeker voor regelmatig terugkerende gasten is deze laadpas een uitkomst.

De AgriSnellaad Laadapp. Voor elektrische rijders die liever geen pas gebruiken of voor wie er tijdens zijn bezoek achter komt dat hij/zij geen laadpas bij zich heeft is er nu de AgriSnellaad laadapp. Via deze app is het mogelijk om met creditcard te betalen. Ook zie je live het actuele kWh-tarief en, als je nog onderweg bent, welke laadpalen er nog vrij zijn. Het is verder mogelijk om het account wat is aangemaakt bij registratie van de laadpas aan de app te koppelen. Zo kan men net als met de laadpas ook via automatische incasso afrekenen. 

De AgriSnellaad App is te downloaden via de App Store of Google Play.

Kids

Lekker buitenspelen

Verspreid over de camping liggen diverse grotere en kleinere speeltuintjes/speeltoestellen. Tevens kan er naar hartenlust gesport worden op ons volleybalveld, voetbalveld, de tafeltennistafel en niet te vergeten de jeu-de-boules baan. Een dagje minder mooi weer? De kids vermaken zich vast ook opperbest in onze indoor -speeltuin naast de receptie! 

Strand aan de Oosterschelde

Dagje naar zee

Het strandje van Wemeldinge is op loopafstand. Een heerlijk wandelingetje langs de haven en dan genieten aan het water met de voeten in het zand. Overzichtelijk en heerlijk zwemwater!

De grote Noordzeestranden zijn binnen 30 autominuten te bereiken.

Gasterij Schoudee

Onze brasserie

Met een heerlijk zonneterras en speeltoestellen in de aangrenzende tuin is het in onze brasserie genieten voor jong en oud! We staan met ons enthousiaste team voor je klaar. Een verse kop koffie met lekkers, een heerlijke lunch, gezellig borreluurtje of een smakelijk diner. In Gasterij Schoudee ben je van harte welkom! (woensdag t/m zondag)

Afhalen van frietjes, snacks of softijs kan ook. Fijne vakantie!

tel: 0031-113-626088

info@schoudee.nl
Meer informatie?
http://www.schoudee.nl 

of download de app "Linda Schoudee"

Sanitair geopend

Modern en schoon

In ons moderne, verwarmde sanitair is het goed toeven. Warme douches, wascabines, babyroom en kindersanitair, wasserette, alles volgens de eisen van de tijd.

WiFi

Gratis

Op alle kampeerplaatsen en in onze eigen verhuuraccommodaties is gratis Wifi beschikbaar. 

Jaarplaatsgasten kunnen gebruik maken van een eigen internetmodem.

Bibliotheek

Boekje lezen

Heerlijk relaxen met een boek uit onze boekenkast. De boeken mogen worden meegenomen naar de plaats en als je een boek wilt toevoegen aan de collectie, dan mag dat natuurlijk ook!

Je vindt de boekenkast in de wasserette.