Kamperen in hartje Zeeland

In alle rust kamperen in Zeeland aan de Oosterschelde

Corona-maatregelen Nederland: https://www.zeeland.com/nl-nl/visit/plan-je-bezoek/veelgestelde-vragen

Rust, ruimte, gezelligheid, op een goed onderhouden kampeerterrein in hartje Zeeland. Dat is waar wij voor staan. Comfortplaatsen op een klein of iets groter veld of liever aan een laantje? Gecombineerd met onze moderne en verzorgde sanitaire voorzieningen vindt u op Camping Linda uw ideale vakantiestek. Gratis wifi op uw kampeerplaats. Recreatieactiviteiten in de zomermaanden. Barbecuen is toegestaan, maar de barbecue aub niet rechtstreeks op het gras plaatsen.

Kamperen in Zeeland

Heerlijk genieten aan de Oosterschelde met tent, vouwwagen of caravan? Boek dan nu uw kampeerplaats! Al onze ruime kampeerplaatsen zijn voorzien van 10 Ampère elektra en CAI. BBQ toegestaan. Honden aan de lijn.

De laatste Corona-maatregelen in Zeeland zijn te vinden op: https://www.zeelandveilig.nl/meldingen/zeeuwse-maatregelen-coronavirus

Meer informatie

Camperplaats in Zeeland

Ook voor camperaars (mobilhomes) is Camping Linda een prima uitvalsbasis.
Op één van onze verharde camperplaatsen kunt u onder alle weersomstandigheden met de camper terecht. Voorzien van 10 Amp. stroom, CAI en gratis WIFI. Indien u uw camper niet als auto gebruikt, maar enkel als slaapmiddel is het eventueel in overleg mogelijk een gras-kampeerplaats te reserveren. BBQ toegestaan. Honden aan de lijn.

Meer informatie

(Voor)seizoenplaatsen

Het hele seizoen verblijven

Corona-maatregelen Nederland: 

https://www.zeeland.com/nl-nl/visit/plan-je-bezoek/veelgestelde-vragen

Voor seizoen 2023 zijn alle voorseizoen- en seizoenplaatsen reeds bezet.

Op de velden Mossel en Oester vindt u de seizoenplaatsen, van 1 april tot 1 oktober. Heerlijk ruime plaatsen op een gezellig veld, dicht bij de sanitaire voorzieningen. De plaatsen zijn allen voorzien van 10Amp. elektra, CAI, gratis wifi, water en riolering. Op de velden Zeebaars en Geep vindt u de voorseizoenplaatsen, van 1 april tot 1 juli.

Meer informatie