Informatie

Gas- en elektrakeuring 2023

Om uw vragen omtrent de gas- en elektrakeuring van 2023 voor de jaarplaatsen zoveel mogelijk te kunnen beantwoorden hebben wij een aantal punten voor u op een rij gezet. 

Let op: 
Begin april is de verplichte 3-jaarlijkse gas- en elektra-keuring weer. U ontvangt hierover in december/januari uitgebreide informatie.

De volgende punten kunt u zelf alvast vooraf controleren en indien nodig vervangen.
1. Gasfles: de keuring van de gasfles mag niet ouder zijn dan 10 jaar.
2. Drukregelaar: de drukregelaar mag niet ouder zijn dan 8 jaar.
3. Gasslang: de standaard gasslang (oranje) mag max. 3 jaar oud zijn, dus 2021/2022/2023 is ok. De datum vindt u op de slang gedrukt.
4. Er dient een rookmelder geïnstalleerd te zijn. Dit is in Nederland sinds 1 juli verplicht. Verder raden wij u aan een koolmonoxide-melder op te hangen.

Verplaatsbare gaskachel:
Bijverwarming met verplaatsbare gaskachels waar een gasfles in zit is niet toegestaan. Er mag per stacaravan slechts 1 gasaansluiting zijn met maximaal 2 gasflessen buiten (max. 25 kilo samen). De gasflessen mogen niet aan de stacaravan worden vastgemaakt met een slot, enkel aan elkaar, zodat ze snel te verwijderen zijn i.v.m. brand.

Lees verder

Fietsverhuur

bij de receptie van Camping Linda

Lekker een tochtje maken op de fiets? Wij verhuren van 1 april tot 1 oktober (elektrische) fietsen via Zeelandfietsen.nl. 
Ideaal om de omgeving te verkennen ... Ook voor niet-campinggasten!

Verder lezen

Linda Schoudee App, download gratis!

Wilt u voor, tijdens en na uw vakantieverblijf alle informatie over de camping en de horeca bij de hand hebben? 

Download de App: “Linda Schoudee” in de App Store: Klik op het icoon van de App Store, Zoek op 'Recreatie-app' en download de app, Klik op 'Open, Zoek op 'Linda Schoudee', Bevestig uw keuze door op 'Ja' te klikken, Bij de melding 'U heeft het symbool voor Recreatie-Apps gewijzigd' bevestigt u met 'OK'. Het icoon van onze app staat nu op uw telefoon.Of via de Google Playstore: kies in de Google Playstore eerst “Recreatieapps”. Kijk voor wandel- en fietsinformatie, restaurants en activiteiten in Wemeldinge ook op www.wemeldinge.info  Wij zouden blij zijn als u een goede beoordeling wilt geven op www.camping.info !

Verder lezen

Stacaravans met en zonder standplaats

Via de receptie van Camping Linda

Een jaarplaats is enkel mogelijk voor recreatief eigen gebruik. U mag uw stacaravan niet (commercieel) onderverhuren of er in wonen.

Verder lezen