Actief in Zeeland

Genieten op de fiets

Prachtige vergezichten over Nationaal Park Oosterschelde, weidse polderlandschappen en lieflijke boomgaarden: voor liefhebbers van fietsen en wandelen is Wemeldinge een waar paradijs! Ontdek de geheime schoonheden van het Zeeuwse achterland. Met de fiets of te voet komt u op plekjes waar u met de auto nooit zou komen. In en rondom Wemeldinge zijn een aantal leuke fietsroutes voor u uitgestippeld.

De korte en langere fietsroutes voeren u o.a. langs musea, theetuinen, verkooppunten van streekproducten, boomgaarden en cultuurhistorische bezienswaardigheden zoals de oesterputten in ons buurdorp Yerseke. Op het VVV in de receptie van Camping Linda kunt u deze fietsroutes verkrijgen. 

Hebt u de smaak te pakken? Schaf dan een Fiets Knooppuntenkaart aan, zo bent u verzekerd van vele kilometers fietsplezier in Zeeland.

Download fietsroutes

Wandelend genieten

In en rondom Wemeldinge zijn een aantal leuke wandelingen voor u uitgestippeld. Bij elke route komt u regelmatig langs een gezellige horecagelegenheid voor een bakje koffie, een lekker fris drankje of een lunch. In de meeste gelegenheden zijn honden (aangelijnd) toegestaan en krijgen ze een lekker bak fris water.

Veel wandelplezier gewenst!

Download wandelroutes

Genieten op het water

Varen en vissen op Nationaal Park Oosterschelde is misschien wel de beste manier om dit unieke natuurgebied te beleven. Samen met bootverhuur “’t Zeepiertje” uit Yerseke, hebben we een leuk vis-arrangement opgesteld. Overnachten doet u op Camping Linda in een accommodatie naar keuze. Na een goede nachtrust en een lekker ontbijt, ligt in Yerseke (5 km vanaf de camping) uw boot vanaf 07.00 uur voor u klaar.

De boot is voorzien van veiligheidsmiddelen, ankerlier, toilet, dieptemeter, fishfinder en een kaart van het gebied. Voor alle boten geldt, dat u GEEN vaarbewijs nodig heeft. De Oosterschelde is een populair visgebied. In de zomer wordt hier overdag voornamelijk platvis, geep, zeebaars en makreel gevangen. ’s Avonds en ’s nachts kunt u in de zomerperiode goed op tong en paling vissen.

Met 1 of twee hengels mag zonder vergunning gevist worden op de Oosterschelde. Voor het spitten van aas is een vergunning nodig! Deze is verkrijgbaar op het VVV in de receptie van Camping Linda.

Visarrangement voor 1-4 personen:
- 1 overnachting in trekkershut (max. 4 pers.)
- 1 dag huur visboot (07.00-17.30 uur)
Totaal: vanaf € 120,- (met max. 4 personen)

Visarrangement voor 5-8 personen:
- 1 overnachting in trekkershutten (4 pers. per hut)
- 1 dag huur visboot (07.00-17.30 uur)
Totaal: vanaf € 180,- (met max. 8 personen)

Verblijf in cottage of luxe stacaravan? Ontbijt en/of lunchpakket? Hengels/aas? Vraag gerust naar de mogelijkheden!