Vakantie viert u op Camping Linda aan de Oosterschelde in Zeeland!

De ├Ęchte Zeeuwse camping

Pinksterweekend is de camping volgeboekt.

HUURCARAVANS:

In de zomer (juli - eind augustus) gelden er vaste wisseldagen: vrijdag voor verhuurcaravan nr 1 t/m 6 en zaterdag voor verhuurcaravan 7 t/m 11. Verhuur is dan enkel per week mogelijk. Aankomstdagen voor- en naseizoen op vrijdag, zaterdag of maandag; als u hierboven een andere dag intikt, werkt het dus niet. Vertrek is dagelijks mogelijk.

Voor vragen kunt u ons bellen (0113-621259) of mailen (info@campinglinda.nl) of download de app: Linda Schoudee. Met iPhone, kies eerst Recreatie-app in de App Store en downloadt de app. Klik op Open en zoek op "Linda Schoudee".

Wemeldinge mag zich rijk rekenen in een bijzondere onder- en bovenwaterwereld. De flora en fauna in de Oosterschelde is zeer gevarieerd en uitbundig. Vandaar dat Wemeldinge de enige 5-sterren duikhotspot van Nederland is. Op en naast het water leven duizenden vogels en planten. Voor veel diersoorten is het Nationaal Park een belangrijke kraamkamer. Duikers uit heel Europa kennen de schatten die zich onder het wateroppervlak bevinden. Duikers, vissers en dagtoeristen bevolken de zeedijk langs de Oosterschelde.