Online Boeken

Huuraccommodaties
Kamperen

Animatie

Tijdens de zomervakantie verzorgt TOP recreatie met een enthousiast duo de kinderanimatie op Camping Linda. De activiteiten zijn gericht op kinderen tot ongeveer 12 jaar.

Zes dagen per week worden er diverse activiteiten per dag georganiseerd; knutselen, sport- en spel, bakken met Top Chefs en themadagen, alles voor de kids!

In de weekenden in het voorseizoen en tijdens de meivakantie wordt een eenvoudig animatieprogramma geboden, met spel- en knutselactiviteiten.


Kidsclub

Animatieprogramma

April 2017
Mei 2017
Juni 2017
15 - 21 juli
22- 28 juli
29 juli - 4 augustus
5 - 11 augustus
12-18 augustus
19 - 25 augustus

12-18 augustus

Vrijdag 18 Augustus

10:00 uur Ochtendgymnastiek
Even rekken en strekken op de leukste muziek.
10:15 uur KIDSCLUB: Koraalrif
Diep in de zee ligt een prachtig koraalrif met tientallen vissen, mooie planten en een explosie van kleuren! Ontwerp deze morgen je eigen koraalrif en laat je fantasie de vrije loop.
13:00 uur Springen & schminken
We springen ons vandaag helemaal de lucht in. En natuurlijk staat het schminkteam voor je klaar om je gezicht om te toveren tot ..... Doe gezellig mee!
17:00 uur Loek & Lot Theatershow
Een supergezellige theatershow met jouw enige echte theatervriendjes! Kom kijken wat ze vandaag toch weer beleefd hebben!
19:30 uur Fotoshoot met SEM
Sem komt vanavond uit de Oosterschelde aan land speciaal om met jullie op de foto te gaan. Trek je gekste kleding aan en doe je haar eens anders dan anders en ... we trekken natuurlijk een super raar gezicht voor deze selfie !